Kom naar de kandidatendagen in de verschillende regio's

vrijdag 11 maart 2016

De sociale verkiezingen komen dichterbij, en onze afdelingen worden steeds actiever! De komende maanden kan je op verschillende plaatsen terecht voor infomomenten, militantendagen.... Hier en in onze agenda  vind je een overzicht van de activiteiten.

Antwerpen

Militanten & Gezinsdag

Zaterdag 2 april 2016 - van 12 tot 18u - De Schorre in Boom

ABVV regio Antwerpen en zijn centrale nodigt alle militanten en kandidaten samen met hun gezin uit voor deze speciale 'militanten & gezinsdag'. Met een boordevol programma en een echte VIP behandeling. Met onder meer muziek van Paul Michiels & Band, een in- en outdoor hoogteparcours, springkastelen, waterfietsen, minigolf en een ruime keuze aan eten en drinken.

Inkom en activiteiten zijn gratis maar om een inschatting te kunnen maken van de opkomst wordt gevraagd om je deelname op voorhand aan jouw centrale te bevestigen.

Mechelen + Kempen

Kandidatendag Algemene Centrale ABVV Mechelen + Kempen

Zaterdag 16 april 2016 - 13:30 - Floreal Club, Herentalseweg 64 in Lichtaart

Via een carrousel maak je kennis met het ABVV en zijn centrales, krijg je meer informatie rond onze vormingen en worden de belangrijkste elementen uit de verkiezingen toegelicht. De dag wordt om 17u afgesloten met een hapje en een drankje.

Inschrijven voor 8 april via je secretaris, of op 014/58.93.83,

Vlaams-Brabant

Evenement Sociale Verkiezingen ABVV Vlaams-Brabant

Zaterdag 7 Mei 2016 - 18:00 - Slachthuisplein, Vilvoorde

ABVV Vlaams-Brabant organiseert haar evenement in het kader van de Sociale verkiezingen in Vilvoorde, met onder meer een optreden van Urbanus en De Fanfaar.

Meer info op www.abvv-vlaamsbrabant.be