U bent hier

Bedankt voor jullie inzet!

vrijdag 3 juni 2016

De voorbije maanden hebben we in een erg moeilijk sociaal-economisch klimaat samen campagne gevoerd om een goed resultaat neer te zetten. We hebben er alles aan gedaan om het ABVV sterker te maken, zodat we de rechten van alle werknemers beter kunnen verdedigen.

Op een gedetailleerde uitslag is het nog wachten, maar we weten al dat de Algemene Centrale – ABVV er op vooruit is gegaan. Dat was enkel mogelijk dankzij jullie inspanningen. Omdat jullie tijd en energie hebben vrijgemaakt om jullie werkmakkers te informeren, en hen te overtuigen van het belang om voor het ABVV te stemmen. Omdat jullie er de voorbije jaren waren om voor hen in de bres te springen, hun rechten te verdedigen.

Na de stemming begint natuurlijk het echte werk. Maar vergeet zeker niet eerst je kiezers te bedanken. Zij hebben je hun vertrouwen gegeven, en de komende vier jaar kan je bewijzen dat ze de juiste keuze gemaakt hebben. Om hen te tonen hoe erg je die steun waardeert kan je gebruik maken van onze affiches, of misschien heb je daar zelf een ander idee voor.

Of je nu verkozen bent of niet, in ieder geval willen wij jou bedanken voor alle inspanningen en voor je enthousiasme. Dankzij het doorzettingsvermogen van alle militanten van de Algemene Centrale - ABVV kunnen we bergen verzetten. Wanneer anderen de armen laten zakken hebben wij de moed om door te zetten. En ook al slagen we niet altijd, toch weten we dat onze syndicale strijd noodzakelijk en nuttig is. Daarom geven we nooit op.