U bent hier

Nieuws

Ga voor meer koopkracht in je bedrijf

vrijdag 25 maart 2016

Het lijkt alsof overleg rond koopkracht ver staat van de realiteit in jouw bedrijf. Maar dat is niet zo. Je kan toezien op de uitvoering van afspraken rond lonen, informatie opvragen over de financiën van je onderneming én meer.

Koopkracht in gevaar

vrijdag 25 maart 2016

De regering probeert ons te doen geloven dat dankzij de taxshift de koopkracht stijgt, maar het tegendeel is waar. Door de vele prijsstijgingen was het leven in maart 2016 2,24 procent duurder dan een jaar eerder. 

Kom naar de kandidatendagen in de verschillende regio's

vrijdag 11 maart 2016

De sociale verkiezingen komen dichterbij, en onze afdelingen worden steeds actiever! De komende maanden kan je op verschillende plaatsen terecht voor infomomenten, militantendagen en andere evenementen rond de sociale verkiezingen.

15 tot 28 maart: Deadline indienen kandidatenlijsten

woensdag 2 maart 2016

De deadline om de kandidatenlijsten in te dienen komt er stilaan aan. Tussen 15 en 28 maart (dag X + 35) is het zover. Wij zetten nog enkele belangrijke elementen op een rijtje. 

Straffe madammen in de vakbond

dinsdag 1 maart 2016

Het aantal vrouwelijke delegees blijft verkiezing na verkiezing stijgen, maar het kan nog beter! De nieuwe ABVV-brochure 'Straffe madammen in de vakbond', zet thema's en voorstellen op een rij die iedereen aanbelangen, maar vrouwen mischien nog een tikkeltje meer.